
>
Дейниченко, Л. Г.Шафран як перспективна сировина для фортифікації харчової продукції [Текст] / Л. Г. Дейниченко, Г. В. Дейниченко //
Дейниченко, Л. Г.
Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квіт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|