>
Юрченко, Світлана Леонідівна.Персективи використання високотемпературної екструзії в технології харчових продуктів [Текст] / С. Л. Юрченко, Н. В. Сороколат //
Юрченко, Світлана Леонідівна.
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 25-26.
Додаткові точки доступу:
Сороколат, Н. В.
Додаткові точки доступу:
Сороколат, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|