
>
Одарченко, Дмитро Миколайович.Електрофізичні властивості рідких фаз, виділених із рибної сировини [Текст] / Д. М. Одарченко, Є. Л. Гасай //
Одарченко, Дмитро Миколайович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : збірник наук. пр. у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 314-315.
Додаткові точки доступу:
Гасай, Є. Л.
Додаткові точки доступу:
Гасай, Є. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|