
>
Дослідження харчових систем на основі пектину. Квантово-хімічне моделювання димерів галактуронової кислоти [Текст] / С. І. Оковитий, Є. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк, Є. А. Поливанов, М. О. Біліченко //
Вісник НТУ «ХПІ». Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 7(1229). - С. 194-198.
Додаткові точки доступу:
Оковитий, С. І.
Пивоваров, Євген Павлович
Кондратюк, Н. В.
Поливанов, Є. А.
Біліченко, М. О.
Додаткові точки доступу:
Оковитий, С. І.
Пивоваров, Євген Павлович
Кондратюк, Н. В.
Поливанов, Є. А.
Біліченко, М. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|