
>
Методичні рекомендації щодо виконання та захисту курсових робіт з курсу «Основи підприємництва» для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» [Текст] / уклад.: О. В. Ольшанський, О. П. Ткаченко, О. В. Борисова. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 40 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Ольшанський, Олександр Васильович\уклад.\
Ткаченко, Ольга Петрівна\уклад.\
Борисова, О. В.\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Ольшанський, Олександр Васильович\уклад.\
Ткаченко, Ольга Петрівна\уклад.\
Борисова, О. В.\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|