
>
Assessment of the relationship between the presence of vitamin D-containing foods in the diet of young people and the development of allergic diseases [Text] / O. Aksonova, D. Torianyk, N. Otroshko, S. Gubskyi //
Future Foods and Food Technologies for a Sustainable World : The 2nd International Electronic Conference on Foods, 15–31 October 2021. - Basel : MDPI, 2021.
Додаткові точки доступу:
Aksonova, O.
Torianyk, D.
Otroshko, N.
Gubskyi, Sergii
Додаткові точки доступу:
Aksonova, O.
Torianyk, D.
Otroshko, N.
Gubskyi, Sergii
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|