
>
Сучасні тенденції виробництва гарячих соусів для сегменту HoReCa [Текст] / О. М. Янушкевич, Н. Г. Гринченко, О. О. Гринченко, Р. П. Никифоров //
Innovative Development of Hotel and Restaurant Industry and Food Production : Proceedings of I International Scientific and Practical Internet Conference, Prague, April 24, 2020. - 2020. - С. 71.
Додаткові точки доступу:
Янушкевич, О. М.
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Никифоров, Р. П.
Додаткові точки доступу:
Янушкевич, О. М.
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Никифоров, Р. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|