>
Технології харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : навч. посібник / М. Б. Колеснікова, О. О. Гринченко, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 267 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|