
>
Інноваційна технологія варення формованих кулінарних виробів та апарат для її реалізації [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. М. Козін //
Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІІ Міжнар. спец. наук.-практ. конф., м. Київ, 13 верес. 2018 р. - Київ : НУХТ, 2018. - С. 148-150.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Козін, Сергій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Козін, Сергій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|