
>
Характеристика сучасних типів мембранних елементів, що використовуються для обробки харчових рідин [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, Ю. О. Серебренніков, О. В. Омельченко, В. В. Буньков //
Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. Донецьк. ун-ту економіки та торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - 2022. - Вип. 1. - С. 38-44.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Гузенко, Віталій Вікторович
Серебренніков, Ю. О.
Омельченко, О. В.
Буньков, В. В.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Гузенко, Віталій Вікторович
Серебренніков, Ю. О.
Омельченко, О. В.
Буньков, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|