>
Динамика показателей безопасности мясных рубленых изделий, содержащих полуфабрикат костный пищевой [Текст] / А. И. Черевко, Н. П. Головко, Т. Л. Колесник, А. А. Колесник //
Вестник Нац. техн. ун-та "Харьков. политехн. ин-т". - Харьков : НТУ «ХПИ», 2005. - № 47: Новые решения в современ. технологиях. - С. 129-132.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Александр Иванович
Головко, Николай Павлович
Колесник, Т. Л.
Колесник, Алина Алексеевна
Додаткові точки доступу:
Черевко, Александр Иванович
Головко, Николай Павлович
Колесник, Т. Л.
Колесник, Алина Алексеевна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|