
>
Самохвалова, Ольга Володимирівна.Гальмування процесів черствіння хлібобулочних виробів [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник //
Самохвалова, Ольга Володимирівна.
World of Food. - 2022. - лютий. - С. 22-24.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|