Наукові принципи зберігання та пакування харчових продуктів [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання спец. 181 Харчові технології (освіт. програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. К. Р. Касабова. - Харків : [б. в.], . - 39 с. : табл. - Бібліогр.: с. 36-38. - Б. ц.

Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- контроль якості -- контроль качества -- безпека продукції -- безопасность продукции -- зберігання харчових продуктів -- пакування харчових продуктів -- хранение пищевых продуктов -- упаковка пищевых продуктов --
Анотація:
Наведена деталізована тематика теоретичного курсу дисципліни, представлено питання, що виносяться на самостійне вивчення; наведено запитання для проведення підсумкового контролю знань, подано методи та критерії оцінювання, список рекомендованої літератури. Окремо викладені засади академічної доброчесності учасників освітнього процесу. Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо.
Додаткові точки доступу: