
>
Гревцева, Наталя Вячеславівна.Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів [Електронний ресурс] : монографія / Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, Д. О. Набоков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 122 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21583 (Репозитарій)
Ключові слова: каротинвмісна сировина -- каротинсодержащее сырье -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- технологія -- технология -- харчові системи -- пищевые системы -- борошняні вироби -- мучные изделия -- кріогенна технологія -- криогенная технология --
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Набоков, Дмитро Олександрович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Гревцева, Наталя Вячеславівна.
Ключові слова: каротинвмісна сировина -- каротинсодержащее сырье -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- технологія -- технология -- харчові системи -- пищевые системы -- борошняні вироби -- мучные изделия -- кріогенна технологія -- криогенная технология --
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Набоков, Дмитро Олександрович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 199 |