
>
Омельченко, Світлана Борисівна.Вплив технологічних чинників на технологічні властивості рослинних вершків [Текст] / С. Б. Омельченко, А. Б. Горальчук //
Омельченко, Світлана Борисівна.
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 27-28.
Додаткові точки доступу:
Горальчук, А. Б.
Додаткові точки доступу:
Горальчук, А. Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|