
>
Вплив форми електродів і рецептурних компонентів на електропровідність дріжджового тіста [Текст] / В. О. Захаренко, С. В. Сорокіна, Г. Б. Хайдова, С. О. Колієнко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 1 (25). - С. 372-381.
Додаткові точки доступу:
Захаренко, В. О.
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Хайдова, Г. Б.
Колієнко, С. О.
Додаткові точки доступу:
Захаренко, В. О.
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Хайдова, Г. Б.
Колієнко, С. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозіторій |