
>
Розробка рецептурного складу крему оздоблювального на основі олеогелю для заміни твердого жиру [Текст] / А. Б. Горальчук, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр, О. Ю. Рябець, Л. А. Головіна //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - С. 40-53.
Додаткові точки доступу:
Горальчук, Андрій Богданович
Омельченко, Світлана Борисівна
Котляр, Олег Володимирович
Рябець, О. Ю.
Головіна, Л. А.
Додаткові точки доступу:
Горальчук, Андрій Богданович
Омельченко, Світлана Борисівна
Котляр, Олег Володимирович
Рябець, О. Ю.
Головіна, Л. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|