
>
Борошно з пророщеного зерна пшениці як перспективна сировина для виробництва хліба з підвищеною харчовою цінністю [Текст] / Б. Г. Білаш, Д. О. Бабай, С. Г. Олійник, О. І. Болховітіна //
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 120.
Додаткові точки доступу:
Білаш, Б. Г.
Бабай, Д. О.
Олійник, Світлана Георгіївна
Болховітіна, Олена Іванівна
Додаткові точки доступу:
Білаш, Б. Г.
Бабай, Д. О.
Олійник, Світлана Георгіївна
Болховітіна, Олена Іванівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|