
>
Чепурняк, М.Оцінка впливу часу зберігання на фізико-хімічні властивості майонезного соусу на основі казеїну та соєвого борошна [Текст] / М. Чепурняк, А. В. Сачко, С. М. Губський //
Чепурняк, М.
Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 3-7 квіт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - Ч. 1. - С. 137.
Додаткові точки доступу:
Сачко, А. В.
Губський, Сергій Михайлович
Додаткові точки доступу:
Сачко, А. В.
Губський, Сергій Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|