
>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Методика розрахунку раціональних апаратурних параметрів процесів механічної обробки при виробницві фаршированої продукції [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. О. Простаков, О. Г. Терешкін //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - С. 225-232.
Додаткові точки доступу:
Простаков, О. О.
Терешкін, Олег Георгійович
Додаткові точки доступу:
Простаков, О. О.
Терешкін, Олег Георгійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|