
>
Скирда, Олена Євгеніївна.Оцінка якості печива з використанням рослинної сировини [Текст] / О. Є. Скирда, А. С. Кравченко //
Скирда, Олена Євгеніївна.
Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : тези доп. X Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ, 23 листоп. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 61-62.
Додаткові точки доступу:
Кравченко, А. С.
Додаткові точки доступу:
Кравченко, А. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|