664.002(06)
В 53
Дослідження тривалості теплової обробки пасти закусочної [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Ю. О. Савгіра, М. П. Головко //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, . - Вип. 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 204-210. - Бібліогр.: с. 209.
(Шифр в БД 664.002(06)/В 53-236448)
УДК
664.002(06)
637.358

Рубрики:
Україна
Украина

Анотація:
Термогравіметричним методом досліджено вплив вмісту агару в рецептурі на тривалість теплової обробки пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного та швидкість перетворень, що відбуваються в білковій основі за постійної швидкості нагрівання. Встановлено залежність тривалості нагрівання пасти закусочної від концентрації агару.
Термометрическим методом исследовано влияние содержания агара в рецептуре на длительность тепловой обработки пасты закусочной на основе творога нежирного и скорость преобразований, которые происходят в белковой основе при постоянной скорости нагрева. Установлена зависимость длительности нагрева пасты закусочной от концентрации агара.
Додаткові точки доступу: