
>
Розробка перспективних технологій виробництва продукції з дикорослої та пряно-ароматичної сировини з використанням НВЧ-нагрівання і вакуумування [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Ю. І. Єфремов, С. В. Михайлова //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 17-18.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Єфремов, Ю. І.
Михайлова, С. В.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Єфремов, Ю. І.
Михайлова, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|