>
Клаванський, М. К.Обґрунтування доцільності купажування рослинних олій зі збалансованим співвідношенням ПНЖК [Текст] / М. К. Клаванський ; наук. керівник О. І. Упатова //
Клаванський, М. К.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 49.
Додаткові точки доступу:
Упатова, Олена Іванівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Упатова, Олена Іванівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |