
>
Study of influence of freezing-defrosting on thermophysical properties of meat systems [Text] / M. Yancheva, O. Dromenko, V. Potapov, O. Grinchenko, T. Zhelieva //
EUREKA: Life Sciences. - 2018. - Issue 1. - P. 32-38.
Додаткові точки доступу:
Yancheva, Marina
Dromenko, Olena
Potapov, Volodymyr
Grinchenko, Olga
Zhelieva, Tetiana
Додаткові точки доступу:
Yancheva, Marina
Dromenko, Olena
Potapov, Volodymyr
Grinchenko, Olga
Zhelieva, Tetiana
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |