>
Кондрачук, І. В.Удосконалення технології самбуку ягідного з використанням продуктів переробки ірги [Текст] / І. В. Кондрачук ; наук. керівник: Л. В. Газзаві-Рогозіна, В. В. Євлаш //
Кондрачук, І. В.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 96.
Додаткові точки доступу:
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна\наук. керівник\
Євлаш, Вікторія Владленівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна\наук. керівник\
Євлаш, Вікторія Владленівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|