
>
Терешкін, Олег Георгійович.Аналіз процесу фарширування овочів та розробка автомата для його реалізації [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Л. Б. Кравченко //
Терешкін, Олег Георгійович.
Сучасні проблеми техніки та технології харчових виробництв, ресторанного бізнесу та торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20-річчю з дня заснування ф-ту обладнання та техн. сервісу, м. Харків, 18 листоп. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 155-157.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Кравченко, Л. Б.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Кравченко, Л. Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|