
>
Гринченко, Наталя Геннадіївна.Сучасні тенденції в технології кулінарної продукції на основі сиру кисломолочного [Текст] / Н. Г. Гринченко, Д. О. Тютюкова, А. П. Листопад //
Гринченко, Наталя Геннадіївна.
Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадж. в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 99-103.
Додаткові точки доступу:
Тютюкова, Д. О.
Листопад, А. П.
Додаткові точки доступу:
Тютюкова, Д. О.
Листопад, А. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитиорій |