>
Determination of rational drying regimes of tomato pomace and their optimal powder fraction for functional enrichment of food products with lycopene [Electronic resource] / O. Petrenko, V. Potapov, V. Evlach, E. Yakushenko, M. Tsurkan //
Journal of Chemistry and Technologies. - 2025. - Vol. 33, Issue 3. - P. 759-768. - DOI 10.15421/jchemtech.v33i3.324647.
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Petrenko, Olena
Potapov, Volodymyr
Evlach, Victoria
Yakushenko, Evgen
Tsurkan, Mykola
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Petrenko, Olena
Potapov, Volodymyr
Evlach, Victoria
Yakushenko, Evgen
Tsurkan, Mykola
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | |
| 2 | Електронний ресурс |