>
Інноваційні підходи для підвищення ефективності та стійкого розвитку виробництва кормів [Текст] / Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова, К. Р. Касабова, І. М. Фоміна //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 2 (36). - С. 18-27.
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Касабова, Катерина Рубенівна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Касабова, Катерина Рубенівна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |