>
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : метод. вказівки для лаб. робіт з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання / авт.-уклад.: П. П. Пивоваров, С. Б. Омельченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2023. - 50 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович\авт.-уклад.\
Омельченко, Світлана Борисівна\авт.-уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович\авт.-уклад.\
Омельченко, Світлана Борисівна\авт.-уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|