
>
Determining the effect of formulation components on the physical-chemical processes in a semifinished flour whipped product under programmed changes in temperature [Electronic resource] / F. Pertsevoy, P. Hurskyi, L. Kondrashyna, L. Shilman, O. Melnyk, N. Fedak, S. Omel’chenko, V. Kis, I. Lukjanov, T. Mitiashkina //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 6: Issue 11-102. - P. 49-56.. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.186557.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pertsevoy, Fedir
Hurskyi, Petro
Kondrashyna, L.
Shilman, L.
Melnyk, O.
Fedak, Natalia
Omel’chenko, Svetlana
Kis, Viktor
Lukjanov, I.
Mitiashkina, T.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pertsevoy, Fedir
Hurskyi, Petro
Kondrashyna, L.
Shilman, L.
Melnyk, O.
Fedak, Natalia
Omel’chenko, Svetlana
Kis, Viktor
Lukjanov, I.
Mitiashkina, T.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |