
>
Донцов, Д. Д.Вплив шроту волоського горіха на стабільність емульсій для пісочного печива з олією [Текст] / Д. Д. Донцов, наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка //
Донцов, Д. Д.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 31-32.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|