
>
Використання електроконтактного нагрівання в процесі комбінованого запікання харчових напівфабрикатів [Текст] / Б. В. Михайлов, Ю. В. Пономаренко, А. М. Болдижева ; наук. керівник: І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 286.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Б. В.
Пономаренко, Ю. В.
Болдижева, А. М.
Бабкіна, І. В.\наук. керівник\
Шевченко, Андрій Олександрович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Б. В.
Пономаренко, Ю. В.
Болдижева, А. М.
Бабкіна, І. В.\наук. керівник\
Шевченко, Андрій Олександрович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|