
>
Аксьонова, Олена Федорівна.Вплив методів обробки мінеральної води на її властивості [Електронний ресурс] / О. Ф. Аксьонова, О. О. Любавіна, В. Г. Михайленко //
Аксьонова, Олена Федорівна.
Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 3-4.
Додаткові точки доступу:
Любавіна, О. О.
Михайленко, В. Г.
Додаткові точки доступу:
Любавіна, О. О.
Михайленко, В. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |