
>
Бочарова, Н. С.Визначення поняття «релігійна регламентація харчування» (іудаїзм, православ’я, іслам, індуїзм) [Текст] / Н. С. Бочарова, наук. керівник С. М. Руденко //
Бочарова, Н. С.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 557.
Додаткові точки доступу:
Руденко, Світлана Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Руденко, Світлана Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|