>
Полинюк, В. С.Технологія хліба пшеничного з підвищеним вмістом харчових волокон [Текст] / В. С. Полинюк ; наук. керівник Г. В. Степанькова //
Полинюк, В. С.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021.
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина Вячеславівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина Вячеславівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|