
>
Погарская, Виктория Вадимовна.Влияние тепловой обработки на содержание бета-каротина и витамина С в моркови и морковном пюре [Текст] / В. В. Погарская, Н. С. Одарченко //
Погарская, Виктория Вадимовна.
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 101-103.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Николай Семенович
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Николай Семенович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|