>
Летута, Тетяна Миколаївна.Організація науково-дослідної роботи студентів під час вивчення дисципліни "Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення" [Текст] / Т. М. Летута, С. О. Ленерт, А. А. Кузяхметова //
Летута, Тетяна Миколаївна.
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 341-342.
Додаткові точки доступу:
Ленерт, С. О.
Кузяхметова, А. А.
Додаткові точки доступу:
Ленерт, С. О.
Кузяхметова, А. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|