
>
Одарченко, Андрій Миколайович.Особливості використання вторинної сировини під час виробництва кефіру [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, Є. Л. Гасай, З. П. Карпенко //
Одарченко, Андрій Миколайович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - 2015. - Вип. 1 (21). - С. 241-250.
Додаткові точки доступу:
Гасай, Є. Л.
Карпенко, З. П.
Додаткові точки доступу:
Гасай, Є. Л.
Карпенко, З. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |