
>
Наукові основи технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів [Текст] / Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Г. В. Степанькова, Є. О. Коротаєва, Д. О. Тютюкова, А. М. Діхтярь, Н. В. Мряченко //
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Міжнар. наук.-техн. конф., 7-8 листоп. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 156.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Неклеса, О. П.
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Коротаєва, Є. О.
Тютюкова, Д. О.
Діхтярь, Альона Миколаївна
Мряченко, Н. В.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Неклеса, О. П.
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Коротаєва, Є. О.
Тютюкова, Д. О.
Діхтярь, Альона Миколаївна
Мряченко, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|