
>
Preservation of parsnip root vegetable depending on the degree of ripeness, varietal features and storage techniques [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, N. Lyubymova, V. Bondarenko, A. Rozhov, O. Sergienko, S. Denisenko, L. Kononenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 1, Issue 11-97. - С. 34-41.. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.155313.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pusik, L.
Pusik, Vlаdimir
Lyubymova, N.
Bondarenko, Veronika
Rozhov, Artur
Sergienko, O.
Denisenko, Sergei
Kononenko, L.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pusik, L.
Pusik, Vlаdimir
Lyubymova, N.
Bondarenko, Veronika
Rozhov, Artur
Sergienko, O.
Denisenko, Sergei
Kononenko, L.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |