>
Балабай, А. О.Вплив кріогенного «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на деструкцію біополімерів під час виробництва кріодобавок із топінамбура [Текст] / А. О. Балабай, Р. Ю. Павлюк, К. С. Балабай //
Балабай, А. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 68-69.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Балабай, К. С.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Балабай, К. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозиторій |