
>
Регулювання складу газових середовищ як спосіб інтенсифікації теплової обробки харчових продуктів [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, В. О. Дорохін, С. С. Ніколенко, О. П. Шеляков, В. О. Скрипник, Г. В. Дейниченко //
Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф., Полтав. ун-т спожив. кооперації, 8-9 квіт. 2004 р. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 81-83.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Дорохін, В. О.
Ніколенко, С. С.
Шеляков, О. П.
Скрипник, В. О.
Дейниченко, Григорій Вікторович
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Дорохін, В. О.
Ніколенко, С. С.
Шеляков, О. П.
Скрипник, В. О.
Дейниченко, Григорій Вікторович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|