
>
Міронов, О.Створення нових збагачуючих композицій систем емульсійного типу на основі вторинної сировини для м'ясних продуктів харчування [Текст] / О. Міронов, М. П. Головко, М. Л. Серік //
Міронов, О.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студентів, м. Харків, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 95.
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Серік, Максим Леонідович
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Серік, Максим Леонідович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|