>
Дворник, Б. І.Корисність фенольних речовин в оздоровчому харчуванні та їх вміст у коренеплодах редьки [Текст] / Б. І. Дворник, А. О. Решетняк ; наук. керівник Г. А. Селютіна //
Дворник, Б. І.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 69.
Додаткові точки доступу:
Решетняк, А. О.
Селютіна, Галина Анатоліївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Решетняк, А. О.
Селютіна, Галина Анатоліївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|