
>
Апарат для теплової обробки м’ясних кулінарних виробів [Текст] / Б. В. Михайлов, В. М. Чуб, О. В. Гущин ; наук. керівник: І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 209.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Б. В.
Чуб, В. М.
Гущин, О. В.
Бабкіна, І. В.\наук. керівник\
Шевченко, Андрій Олександрович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Б. В.
Чуб, В. М.
Гущин, О. В.
Бабкіна, І. В.\наук. керівник\
Шевченко, Андрій Олександрович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|