
>
637.1(075)
Т 38
Технологія переробки молока [Текст] : навч. посібник / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, О. О. Гринченко, Л. М. Тіщенко, С. Л. Юрченко, О. В. Богомолов, М. І. Машкін, Л. І. Скрипка, І. П. Медяник, Б. Гарнцарек, Т. Міцкевич, С. В. Чуйкова, Т. С. Абрамова, Р. І. Маліборська, Т. М. Рижкова, Н. М. Париш ; під заг. ред.: Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 378 с. : іл. - Бібліогр.: с. 366-370. - ISBN 5-7763-2024-0 : 22.50 грн.
Ключові слова: харчова цінність -- пищевая ценность -- склад -- состав -- властивості -- свойства -- вади молока -- недостатки молока -- механічна обробка молока -- механическая обработка молока -- технологія виробництва масла -- технология производства масла -- молочні консерви -- молочные консервы -- сухі молочні продукти -- сухие молочные продукты --
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Тіщенко, Леонід Миколайович
Юрченко, Світлана Леонідівна
Богомолов, Олексій Васильович
Машкін, М. І.
Скрипка, Л. І.
Медяник, І. П.
Гарнцарек, Б.
Міцкевич, Т.
Чуйкова, С. В.
Абрамова, Т. С.
Маліборська, Р. І.
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Париш, Н. М.
Перцевой, Федір Всеволодович\під заг. ред.\
Гурський, Петро Васильович\під заг. ред.\
Т 38
УДК | |
637.1(075) |
Ключові слова: харчова цінність -- пищевая ценность -- склад -- состав -- властивості -- свойства -- вади молока -- недостатки молока -- механічна обробка молока -- механическая обработка молока -- технологія виробництва масла -- технология производства масла -- молочні консерви -- молочные консервы -- сухі молочні продукти -- сухие молочные продукты --
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Тіщенко, Леонід Миколайович
Юрченко, Світлана Леонідівна
Богомолов, Олексій Васильович
Машкін, М. І.
Скрипка, Л. І.
Медяник, І. П.
Гарнцарек, Б.
Міцкевич, Т.
Чуйкова, С. В.
Абрамова, Т. С.
Маліборська, Р. І.
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Париш, Н. М.
Перцевой, Федір Всеволодович\під заг. ред.\
Гурський, Петро Васильович\під заг. ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|