637.1(075)
Т 38
Технологія переробки молока [Текст] : навч. посібник / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, О. О. Гринченко, Л. М. Тіщенко, С. Л. Юрченко, О. В. Богомолов, М. І. Машкін, Л. І. Скрипка, І. П. Медяник, Б. Гарнцарек, Т. Міцкевич, С. В. Чуйкова, Т. С. Абрамова, Р. І. Маліборська, Т. М. Рижкова, Н. М. Париш ; під заг. ред.: Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський. - Харків : ХДУХТ, . - 378 с. : іл. - Бібліогр.: с. 366-370. - ISBN 5-7763-2024-0 : 22.50 грн.

УДК
637.1(075)

Ключові слова: харчова цінність -- пищевая ценность -- склад -- состав -- властивості -- свойства -- вади молока -- недостатки молока -- механічна обробка молока -- механическая обработка молока -- технологія виробництва масла -- технология производства масла -- молочні консерви -- молочные консервы -- сухі молочні продукти -- сухие молочные продукты --
Додаткові точки доступу: