
>
Нове слово в технології отримання харчових продуктів із зернобобових, овочів та грибів з рекордними характеристиками [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. В. Котюк, О. С. Погарський, Т. С. Маціпура //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Вип. 2. - С. 98-111.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Котюк, Т. В.
Погарський, Олексій Сергійович
Маціпура, Т. С.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Котюк, Т. В.
Погарський, Олексій Сергійович
Маціпура, Т. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |