
>
Комплексні дослідження впливу дрібнодисперсного подрібнення на хлорофільнокаротиноїдний комплекс зелені петрушки та кропу під час отримання порошкоподібних БАД [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. В. Коробець, Н. П. Максимова //
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх екон. обґрунтування у підприємствах харчування. Екон. проблеми торгівлі : збірник наук. пр. ХДУХТ. - Харків, 2004. - Ч. 1. - С. 153-161.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Коробець, Н. В.
Максимова, Н. П.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Коробець, Н. В.
Максимова, Н. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|